25okt2008
 

25 oktober 2008

Zo! Dat hing al een tijdje in de lucht. Onze eerste doelpunt. Gescoord door Maas, keihard en goed gemikt. Prachtig! De uitslag gaat ook al de goede kant op, dus het was een mooie ochtend. Ook al konden we maar net een team op het veld opstellen… Arjan moest het doen met 6 spelers: Maas (onze doelpuntenmaker), Jip, Sem, Flint, Dries (gelukkig weer helemaal beter) en Rafi. Nou, dat is eigenlijk 1 te weinig. Maar gelukkig kon Ties meedoen, want zijn team Taba F1 had vrij. Onze Thomas floot.

De wedstrijd begon goed. We speelden lekker dicht bij de goal van Pancratius en kregen meteen al een paar kansen. Sem schoot van ver een paar keer net niet in het net. Dries was weer beter na 2 weken ziek zijn, en hij speelde en werkte weer als een paard. Fijn dat hij er weer bij is. Jip houdt van soms een grap op het veld, maar was toch vaak op de goede plaats om de bal af te pakken of goed over te schieten. Rafi is sterk en technisch, en dat liet hij vandaag ook weer eens zien. Flint is een verhaal apart, wat kan hij toch stoer en fanatiek voetballen, voor niets en niemand bang. Heerlijk om naar te kijken. En dan natuurlijk Maas: voetbalde erg sterk op het middenveld. Maar laten we eerlijk zijn: zijn doelpunt was natuurlijk het meest fantastische!

Maas heeft onze eerste goal gescoord. Jip juicht mee.

Scheidsrechter Thomas vindt dit wel even het vermelden waard.

Dries was weer waardevol voor het team.
Maas en Jip weten ook van wanten.

Flint blijft ijzersterk voetballen

Sem scoort bij de penalties. Dries kijkt mee.

Ook Rafi rammelt de bal in het net.

Goed team, goede scheids en een leuke tegenstander.

113
113