18nov2004
 

… bij TABA F2 tegen Kadoelen F1

We hadden er echt zin in toen we op de fiets stapten richting TABA. Het was mooi mistig weer en een beetje koud. Soms fietste we door dichte mistflarden. De wedstrijd gaat toch wel door? Als je op de middenstip staat moet je de doelen kunnen zien, dus een wedstrijd van F-jes zal gelukkig niet gauw afgelast worden met dat halve veld. Om negen uur was ons team compleet, onze scheidsrechter Wouter en de tegenstander Kadoelen aanwezig. Na twee zaterdagen zonder voetbal stond iedereen te trappelen om te beginnen.

Vanaf de aftrap was TABA in de aanval. Er ontstonden veel kansen door goed samenspel maar de bal ging naast, over of in de handen van de doelman van Kadoelen. In de uitwedstrijd in Amsterdam-Noord hadden we met 9-3 gewonnen, waardoor we misschien wat overmoedig waren. Nu wilde de bal er niet in. Gelukkig scoorde Bruno in de 10e minuut de openingstreffer. Meestal vallen er na het eerste doelpunt meer maar in de eerste helft werd niet meer gescoord. Vlak voor rust kwam Kadoelen bijna op gelijke hoogte uit een hoekschop, maar na een kluts voor het doel kreeg TABA de bal toch nog weg. Niet helemaal gerust op een goede afloop dronken we limonade.

De tweede helft begon zoals de eerste was geëindigd met veel kansen maar geen doelpunten. In de 5e minuut werd het dan toch 2-0 en opeens was de wedstrijd beslist. We liepen snel uit naar 5-0 door doelpunten van Bruno en Neander. Vanaf de aftrap bij 5-0 brak Kadoelen een keer door de verdediging om 5-1 te scoren maar doelpunten van Bruno en Kekuta bepaalden de eindstand op 7-1 voor TABA. Het weekend was weer goed begonnen!

Neander & Neander

79
79